Evenimente
Revista Satul - Anul VIII, nr. 14, 2016


Atelier de pâine cu maia - București
Atelier de pâine artizanală cu maia - București


Pâine cu maia și poveste - Satul tradițional românesc


Când?
<b>Sâmbătă, 7 decembrie 2019</b>, în intervalul 10:00 - 13:30.

Unde?
Studio Thermomix România
Str. Crișan nr. 45, Brașov

Organizatori:
- <b>Ana A. Negru</b>, pasionată de brutăria artizanală cu maia, autor al proiectului "Pâine cu maia și poveste - Satul tradițional românesc", recunoscută de către Fundația Prințul de Wales România pentru calitatea produselor sale; fondator al Revistei SATUL, susținătoare a dezvoltării rurale;
- <b>Thermomix România</b>, <a href="http://www.thermomix.ro/">www.thermomix.ro</a></i>

Cui se adresează acest atelier?
- celor care preferă dulciuri sănătoase - pentru ei și familia lor;
- mamelor;
- celor preocupați de tradiție și care își amintesc cu drag și poftă de cozonacul bunicii lor;
- celor care știu la nivel teoretic despre cozonacul cu maia, dar, practic, încă nu s-au încumetat să facă;
- celor care vor să învețe ceva nou.

Cât investești?
<b>140 de lei</b>

Ce intră în prețul atelierului?

<b>Vei învăța:</b>

- să faci un cozonac delicios, frumos crescut, cu textura moale, pufoasă și care, datorită proprietăților maielei și a dospirii îndelungate, va fi mai sănătos și se va păstra foarte bine mai mult timp;
- care sunt etapele pregătirii aluatului, cât de consistent e bine să fie și ce tip de făină e cel mai potrivit;
- cum se frământă aluatul;
- despre dospire și coacere;
- despre ornarea cozonacului.

<b>Vei primi:</b>

- un borcan cu maia;
- aluatul de cozonac pe care vei continua să-l lucrezi acasă după instrucțiunile învățate la atelier;
- un șablon special pentru decor;
- o racletă pentru aluat;
- două rețete: de cozonac cu stafide și de melci cu nucă;
- susținere și disponibilitate la întrebări și după atelier;
- 10% reducere la următoarele ateliere de brutărit cu maia, pe care Ana le va organiza tematic.

<b>În plus:</b>

Ne vom cunoaște mai bine și vom mânca împreună preparate gătite de gazde, după care vom degusta, bineînțeles, și cozonac cu maia.

Modalitatea de plată:
Va fi comunicată ulterior celor înscriși.

<b>Numărul de participanți fiind limitat la 10 persoane</b>, plata unui avans de 50% (70 lei) este necesară pentru rezervarea locului.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați acest <a href="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnNtH2ob17tassOenJQNxw7yHxTdq4oJtyc5BAlCL8wDh1Fw/viewform?usp=sf_link/">formular.</a></i>



Articolul precedent: Atelier de pâine cu maia - București
Articolul urmator: Atelier de pâine artizanală cu maia - București


Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural