Evenimente

Un nou concept pentru Târgul de Turism al României – Toamna 2011


Revista SATUL va participa şi la această ediţie a Târgului de Turism al României, atât în calitate de partener media, cât şi cu stand. În plus, vă vom pregăti şi o expoziţie de fotografie etnografică, cu imagini din diferite sate tradiţionale.
Un nou concept pentru Târgul de Turism al României – Toamna 2011
Târgul de Turism al României - toamna 2011
Veţi vedea imagini din zona Munţilor Apuseni, sate săseşti, Bucovina, Maramureş, sate cu ocupaţii tradiţionale, precum păstoritul etc. Aşadar, vă aşteptăm! Iată şi informaţiile pe larg, furnizate de organizatorii Târgului de Turism al României: In perioada 03 – 06 noiembrie 2011, Romexpo organizeaza cea de-a XXVI-a editie a Târgului de Turism al României – TTR toamna 2011. In premiera, editia de toamna a TTR 2011 va fi sectorizata in 3 pavilioane, respectiv: - C1 - pavilion dedicat agenţiilor de turism şi tour operatorilor din România, unde vizitatorii vor regasi oferte pentru vacanta de iarna - C2 - pavilion dedicat ofertării şi promovării României ca destinaţie turistică si va reuni autoritati si asociatii patronale si profesionale, consilii judetene, primarii, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice si complexe balneare, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, reprezentanti din sistemul de invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, pensiuni sau hoteluri, etc - C3 - pavilion dedicat participărilor internaţionale, de la reprezentanti oficiali ale Ministerelor Turismului, la oficii de promovare turistica, ambasade sau agentii de turism La editia de primavara a TTR 2011 au participat peste 180 de firme din Romania si din strainatate, expozitia inregistrand un grad de internationalizare de aproape 50% si peste 20.000 de vizitatori. Mai multe informatii despre manifestarea „Târgul de Turism al României – Toamna 2011” sunt disponibile pe site-ul www.targuldeturism.ro. Persoana de contact: Roxana Radu Tel: 0751.130.009 E-mail: [email protected]


Ana A. Negru
Fondatorul revistei SATUL

Ana (n. 1978, într-un sat săsesc din Ardeal) este pasionată de satul tradiţional şi de fotografia etnografică. Din dorința de a împărtăși cu cât mai multă lume din frumusețea, bunătatea, chibzuința, credința, creativitatea, valorile și viziunea plină de sens pe care le întâlnea în călătoriile ei prin sate sau pentru a trage anumite semnale de alarmă, în iunie 2009, ea dă startul proiectului său de suflet - revista SATUL.
Începând din februarie 2013, Ana este foarte pasionată și de brutăria artizanală cu maia, iar în februarie 2018, ea a demarat cu mult drag un proiect cultural pe care l-a denumit "Pâine cu maia și poveste - Satul tradițional românesc". În cadrul acestuia, Ana se lasă inspirată de frumusețea naturală a satelor noastre și evidențiază particularități tradiționale prin intermediul crestăturilor, ștanțelor, ingredientelor, culorilor.
Pentru cei interesați, Ana organizează, din timp în timp, ateliere despre prepararea pâinii artizanale cu maia.
Contact: <i>[email protected]</i>
Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural
Revista SATUL vă recomandă în continuare 1 articole
Festivalul “Împuşcatul cocoşului” de la Apaţa
Citeşte mai mult
Revista SATUL vă recomandă