Evenimente

Târgul Românașul 2015


Haideti Târgul Românașul! Acesta va avea loc în data de 30 - 31 mai, la Centrul Cultural Reduta, Brașov.
Târgul Românașul 2015
În data de 30 - 31 mai, Galeria Mică organizează Târgul "Românaşul", la Centrul Cultural Reduta din Brașov. Produsele sunt realizate manual. Organizatorii pun la dispoziţie 25 locuri pentru participanţii din întreaga ţară. Pentru a putea participa la acestă ediţie, cei interesați sunt rugați să se înscrie în perioada 22 aprilie – 15 mai 2015, pentru a putea trece prin procesul de selecţie a expozanţilor ce vor fi prezenţi în cadrul acestei ediţii. Sunt acceptate doar produsele de un inalt nivel estetic, realizate manual, autentice și, evident, românești. Mai multe detalii: http://www.galeriamica.ro//


Ana A. Negru
Fondatorul revistei SATUL

Ana (n. 1978, într-un sat săsesc din Ardeal) este pasionată de satul tradiţional şi de fotografia etnografică. Din dorința de a împărtăși cu cât mai multă lume din frumusețea, bunătatea, chibzuința, credința, creativitatea, valorile și viziunea plină de sens pe care le întâlnea în călătoriile ei prin sate sau pentru a trage anumite semnale de alarmă, în iunie 2009, ea dă startul proiectului său de suflet - revista SATUL.
Începând din februarie 2013, Ana este foarte pasionată și de brutăria artizanală cu maia, iar în februarie 2018, ea a demarat cu mult drag un proiect cultural pe care l-a denumit "Pâine cu maia și poveste - Satul tradițional românesc". În cadrul acestuia, Ana se lasă inspirată de frumusețea naturală a satelor noastre și evidențiază particularități tradiționale prin intermediul crestăturilor, ștanțelor, ingredientelor, culorilor.
Pentru cei interesați, Ana organizează, din timp în timp, ateliere despre prepararea pâinii artizanale cu maia.
Contact: <i>[email protected]</i>
Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural