Evenimente

România – Ţara poveştilor


Revista SATUL vă invită la o expoziţie de fotografie semnată Vlad Dumitrescu. Aceasta va avea loc la Centrul Expoziţional ROMEXPO, în perioada Târgului de Turism al României, între 15 – 18 martie 2012.
România – Ţara poveştilor
România – Ţara poveştilor
Fotografiile au fost surprinse în judeţele Alba, Argeş, Braşov, Buzău, Maramureş, Prahova, Suceava şi Tulcea. Magia acestei ţări se naşte din peisajele ei şi din căldura oamenilor care trăiesc în satele răspândite, de la foarte aproape de mare, până foarte departe, în inima munţilor. Fiecare regiune are obiceiurile specifice şi poveştile ei, alcătuind împreună minunata carte numită “România”. Aici, fiecare anotimp se întoarce încet, pagină cu pagină, de mii de ani. În aceste sate, încă mai poţi vedea care trase de boi, femei ţesănd la război sau oameni lucrând pe lânga casă. Aşadar, vă aşteptăm cu drag, să redescoperim împreună magia satelor româneşti!


Vlad Dumitrescu
Fotografii document, imagini inedite și multă discreție. Aşa îl caracterizează reprezentanţii Muzeului Ţăranului Român pe fotograful Vlad Dumitrescu. S-a născut în Brașov şi, aşa cum el însuşi spune, a început să abordeze fotografia într-un mod mai serios, în 2008. De atunci, a participat la numeroase tabere de profil şi a încercat să promoveze frumuseţea naturii, a locurilor şi a sensibilității cu ajutorul aparatului de fotografiat. Instantaneele sale au apărut pe simezele galeriilor, în reviste şi în saloane internaționale. În decembrie 2008 a obţinut premiul I la concursul lunar al revistei Photo Magazine, cu tema <i>Transparenţe</i>.
De atunci, premiile şi distincţiile au început să apară, iar fotografia a devenit pentru Vlad Dumitrescu... felul său de a fi.

<a href="http://vlad-dumitrescu.blogspot.ro/">http://vlad-dumitrescu.blogspot.ro/</a>
Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural
Revista SATUL vă recomandă în continuare 7 articole
Apariţie editorială: <i>De ce fotografia?</i>
Citeşte mai mult
Revista SATUL vă recomandă