Evenimente

Reîntoarcerea la Simplitate - Expoziție de fotografie etnografică


Simplitatea are un Rost. Reîntoarcerea la simplitate înseamnă să redescoperim, fiecare dintre noi, rostul și bucuria din lucrurile simple, firești. Și unde în altă parte să privim, dacă nu la sat?
Reîntoarcerea la Simplitate - Expoziție de fotografie etnografică
Reîntoarcerea la Simplitate - Expoziție de fotografie etnografică. Autor: Ana A. Negru
Cu ocazia Târgului de Turism al României, la care Revista SATUL este din nou partener media, vă invităm la o expoziție de fotografie etnografică, intitulată "Reîntoarcerea la Simplitate".

Expoziția va cuprinde peste 40 de imagini, pe care autorul fotografiilor, Ana A. Negru, le-a surprins în sate tradiționale din Transilvania, dar și Bucovina, Muntenia, Banat.
Imaginile vorbesc despre momente din viața de zi cu zi sau din timpul unor sărbători, despre meșteșuguri vechi, portul popular, arhitectura tradițională sau despre locuri de basm, suprinse în diferite momente sau anotimpuri.

cuvant cheie ptr SEO
Așadar, vă invităm la ROMEXPO, în Pavilionul C3, standurile 36 și 39, să ne cunoaștem și să ne bucurăm împreună de aceste imagini. Rostul lor e să ne readucă mai aproape de simplitate, pentru că așa cum spunea și Ernest Bernea, "Pe calea simplității, omul se împlinește pentru că trăiește firesc și esențial."

Programul în care puteți vizita expoziția:
- 25-27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): între 10:00 - 18:00
- 28 februarie 2016 (duminică): 10:00-16:00

Vă așteptăm cu drag!


Ana A. Negru
Fondatorul revistei SATUL

Ana A. Negru (n. 1978, într-un sat săsesc din Ardeal), cu o experienţă de 15 ani în marketing şi publicitate, dă startul proiectului său de suflet - revista SATUL, în iunie 2009, din pasiune pentru satul tradiţional şi pentru fotografia etnografică. Contact: ana.negru@revista-satul.ro
Dezvoltat de Terrasoft

Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural