Bucătărie tradiţională

Coşărcuţe


De Ana A. Negru
Am descoperit coșărcuțele în prima noastră vizită în Maramureș, de la niște oameni absolut minutați și primitori din satul Breb. D-na Ileana Vișovan ne-a transmis rețeta în graiul ei maramureșean, plin de farmec. Așadar, iată cum se prepară.

Coşărcuţe

Paprikaş de pui cu găluşte


De Ana A. Negru
Rețetă culeasă din satul Bod

Paprikaş de pui cu găluşte

Ciorbă de cartofi cu tarhon și ciolan afumat


De Ana A. Negru
Rețetă culeasă din satul Bod

Ciorbă de cartofi cu tarhon și ciolan afumat
Pagina 2 / 2
 


Dezvoltat de Terrasoft

Copyright © Revista SATUL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor din revistă este
posibilă numai cu acordul prealabil scris al SC START-UP Advertising SRL.
Toate drepturile rezervate. SATUL - Marcă înregistrată.
SATUL - Revista pentru promovarea traditiei si culturii din mediul rural